Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owocowa bombka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 1 opakowanie
jogurt naturalny 1/2 l
cukier waniliowy 1 opakowanie
cukier puder 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Owocowa bombka

Żelatynę rozpuść w kilku łyżkach wrzątku, ostudź. Połącz z kilkoma łyżkami jogurtu, dodaj pozostały jogurt i zmiksuj na gładko. Masę jogurtową dopraw do smaku cukrem pudrem i cukrem i cukrem waniliowym.Połącz z owocami.
Przygotowany deser przełóż do niewielkich miseczek i wstaw je do lodówki na kilka godzin aż zamrozi się. Aby wyjąc deser z miseczki wstaw ją na chwilę do gorącej wody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 01.08.2012 13:08
owocowe pyszności
Bożena13 16.07.2012 21:42
hmm.. pewnie wygląda smakowicie;))
olkaaa 05.05.2012 13:45
fajne
gacopierz23 04.05.2012 21:21
kolorowo
kuklik 30.04.2012 10:57
fajne
ankaryba 20.04.2012 18:57
super!!!
anulka69 04.04.2012 13:05
zdrowe
Tika4444 17.03.2012 15:37
fajny pomysł
Tika4444 17.03.2012 15:37
fajny pomysł
dorotka0000025 07.03.2012 15:09
super pomysl
teresa18 05.03.2012 17:19
bombowa ta bombka
kupiska 29.02.2012 14:25
niby tylko tyle składników a zawsze coś fajnego wyjdzie:)
Kas2 26.02.2012 10:12
brzmi smakowicie
aacaac 24.10.2011 08:00
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak