Sposób przygotowania

Do garnka z osolona wodą kładziemy mięso i pokrojone w kawałki warzywa. Dodajemy ziele angielskie i gotujemy aż warzywa lekko zmiękną. Wtedy wsypujemy ryż i gotujemy aż do miękkości ryżu i mięsa.Na koniec posypujemy natka pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    zjadłabym z przyjemnością :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna i zdrowa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    w lecie wyśmienita!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Uwielbiam zupy,zwłaszcza na mięsie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    RYZ SPRAWIA ,ŻE ZUPA JEST BARDZO SYCĄCA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !