Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa z ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dwie marchewki
pietruszka z natką
dwie łodygi selera naciowego
ziele angielskie
sól do smaku
kalarepa
ryż 3/4 szklanki
mięso (z kością)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z ryżem

Do garnka z osolona wodą kładziemy mięso i pokrojone w kawałki warzywa. Dodajemy ziele angielskie i gotujemy aż warzywa lekko zmiękną. Wtedy wsypujemy ryż i gotujemy aż do miękkości ryżu i mięsa.Na koniec posypujemy natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 05.02.2014 15:56
pyszna zupka
IZABELA29 08.12.2012 12:08
RYZ SPRAWIA ,ŻE ZUPA JEST BARDZO SYCĄCA
ben-ka 07.12.2012 21:46
Uwielbiam zupy,zwłaszcza na mięsie.
Edyta38 15.08.2011 17:13
w lecie wyśmienita!!!!
MAR3STA 17.11.2010 16:13
smaczna i zdrowa!
m1monika 16.11.2010 18:25
zjadłabym z przyjemnością :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak