Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z owocową pianką
Galaretki rozpuścić w pół szklanki gorącej wody. Ostudzić. Wlać do piany tężejącą galaretkę. Wylać masę na biszkopt. Poukładać winogrona. Odstawić do stężenia.Smacznego:)
jajko | 6 |
cukier | 6 łyżek |
mąka tortowa | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
białka jaj | 4 |
galaretka agrestowa | 3 opakowania |
winogrona zielone | 30dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: