Sposób przygotowania

W jednym rondelku rozpuszczamy białą czekoladę a w drugim mleczną czekoladę. Czekolady należy dokładnie rozpuścić. Następnie odstawiamy rondelki tak by czekolady trochę przestygły (by były ciepłe ale nie gorące!).
Jak czekolady troszkę przestygną to polewamy nimi całe,obrane ze skórki banany tak by były dwukolorowe i by były cale zakryte czekoladami. Proponuję polewać je w „zebrę” by wyglądało to fantazyjnie i bardziej zachęcająco.
Banany nadają się od razu do spożycia.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    palce lizać
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam:) szkoda ze zdjęcia nie ma:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł, nigdy nie jadłam tak przyrządzonych bananów
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    konkretny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny zestaw
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !