Sposób przygotowania

Czekoladę topimy z masłem. Dodajemy drobno posiekane morele, zostawiamy do przestygnięcia. Herbatniki kruszymy na niezbyt drobne kawałki i wraz z piankami, rodzynkami i żurawiną dodajemy do czekolady. Dokładnie mieszamy, wykładamy do naczynia wyłożonego folią aluminiową. Wyrównujemy powierzchnię, przykrywamy ją folią aluminiową i obciążamy deską do krojenia. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale to musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    to cos takiego jak blok czekoladowy?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe ciasto i fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawa nazwa
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    brzmi wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    musi wspaniale wyglądać;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !