Sposób przygotowania

Kukurydzę osączamy, wrzucamy do garnka, dodajemy pół szklanki wody i dusimy bez przykrycia do czasu aż woda wyparuje, następnie dodajemy masło i smażymy przez 5 minut. MArchewkę osączamy i dodajemy do kukurydzy, zagotowujemy, dodajemy śmietanę i dokłądnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy gorące do obiadu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Z groszkiem marchewkę jadłam, ale z kukurydzą muszę spróbować!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !