Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa - pasta z pasztetu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna lub masło roślinne 1/4 kostki
marynowane grzybk 2-3 szt
pasztet 200 (drobiowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Masa - pasta z pasztetu

Rozetrzeć masło, dodać pasztet, razem utrzeć.
Na końcu dodać do masła drobniuteńko posiekane grzybki marynowane, przyprawić masę do smaku solą i pieprzem.
Pozostawić do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 24.05.2011 17:40
pasty to dobre rozwiąznie do kanapek i p[pierożków drożdżowych
SmacznaPyza 17.01.2011 10:02
trochę tłusto....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak