Sposób przygotowania

Na dno naczynia żaroodpornego ułożyłam pokrojone ziemniaki, posypałam przyprawami i polałam sosem, na to dałam warstwę kapusty, potem rozsmarowałam farsz( z pieczarek i wątróbki), na to usmażoną cebulę, dalej druga warstwa ziemniaków wraz z marchewką,sos, na wierzch pokrojone pieczone mięso, przykryłam żółtym serem. Wstawiłam do piekarnika na 20 min na 180 C.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    akurat jestem bardzo glodna i az mi sie serce kraje jak patrze na taka s.liczna zapiekanke:) Z chęcią bym zjadla:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !