Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z makreli w pomidorach 1 puszka
ogórek konserwowy 2 szt
musztarda 1 łyżka
majonez 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Filet rozgnieść widelcem dodac pokrojone jajka,ogórki (bez skóry),musztardę ,majonez i wymieszać.Doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 14.05.2012 08:04
smaczne
Karmel 27.02.2012 07:20
super
joanna77 30.03.2011 14:22
fajne
Kuchareczekjeden 30.03.2011 09:21
uwielbiam taką pastę
Kuchareczekjeden 30.03.2011 09:21
uwielbiam taką pastę
Dorota59 29.03.2011 13:11
oj taki przepis to ląduje w mojej księdze
SyMiki 24.03.2011 18:01
pyszna
Margo1 23.11.2010 16:14
smakowita
MAR3STA 17.11.2010 15:56
doskonały smak
gacopierz23 17.11.2010 14:34
lubię rybkę
matii6 17.11.2010 11:26
pasta jest bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak