Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę, selera, obrać pokroić w kawałki i zalać bulionem. Zacząć gotować, dodac listek i ziele angielskie. Wrzucić brokuła podzielonego na różyczki. Jak zupa zacznie się gotować- dodać obrane, pokrojone ziemniaki. Gotować, aż warzywa będą miękkie.
W tym czasie przygotować grzanki. Bułki pokroic w drobną kostkę i podsmażyć na patelni z odrobiną oleju.
Jak zupa się ugotuje, wyrzucić listki i ziele angielskie. Ostudzić i zmiksować za pomocą blendera. Podgrzać dodając serek topiony i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać posypaną grubo mielonym pieprzem kolorowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    interesujący :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    To coś dla mnie : pikantnie i brokułowo! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !