Sposób przygotowania

Rybę opłukać osuszyć skropić sokiem z cytryny, opruszyc solą pieprzem ,mąką.Masło roztopić na patelni włozyc rybe smażyć po 3 minuty z każdej strony.Przełożyc na talerz.
Winogrono umyć osuszyć.Pomarańcze sparzyć obrać.Skórke pokroic w paseczki z miąszu wycisnąć sok.
Skórkę z pomarańczy i winnogrono włozyć na patelnię smażyć 2-3 minuty.Podlać bulionem i sokiem z pomarańczy.Dusić ok 5 minut. Przyprawić salą i pieprzem.Włozyć kawałki morszczuka podgrzewać 2-3 minty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne i odwazne
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    ciekawe, ryba z owocami, na pewno dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !