Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w krążki. Pieczarki pokroić w plasterki. Marchew zetrzeć na dużych oczkach. Kiełbasę pokroić w kostkę. Każdy składnik podsmażyć na łyżce oleju na osobnych patelniach. Wszystko połączyć i podlać bulionem, dodać przecier i doprawić do smaku. Poddusić na małym ogniu przez około 30 minut. Podawać z ryżem. Potrawę można zamrażać :) Smacznego

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Dla mnie nowość, suuuper! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dla mnie też coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    to jest dopiero bigos:) bez kapusty- kto by pomyślał :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    haha no i własnie o to zaskoczenie chodzi :) A na poważnie. Gdy zrobiłam to pierwszy raz podałam mężowi, który za kapusta nie przepada. Minę miał niewyraźną bo myślał że to własnie bogos. A gdy już wylizał talerz z drugiej dokładki stwerdził że taki bigos bez kapusty to może jeść codziennie :) No i tak już zostało...
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !