Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Orzechowa polewa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy włoskie 1 szklanka
masło 1/2 kostka
cukier 1/2 szklanka
mleko skondensowane niesłodzon 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowa polewa

Masło roztapiamy, dodajemy posiekane orzechy, cukier i mleko skondensowane. Gotujemy około 20 minut, stale mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak