Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie kroimy na małe kwadraciki, na każdym kładziemy kostkę lub dwie (zależy jak duże kwadraciki wycięliśmy) czekolady mlecznej lub gorzkiej - bez żadnego nadzienia. Ciasto złożyć w trójkąt, ściśle i dokładnie skleić, żeby czekolada nie wypływała podczas pieczenia. Piec w temperaturze 200 st. dopóki ciasteczka się nie zrumienią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    uwielbiam ciaasto ferancuskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ale apetyczne...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !