Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa z mielonki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielonka wieprzowa 10 dag
słonina 20 dag
cebula 10 dag
jabłka 10 dag
majeranek 1

Przepis i sposób przygotowania na: masa z mielonki

Pokrojona slonine stopic i dodac do niej cebule, nastepnie poddusic. Mielonke pokroic w kostke, a jablka zetrzec na tarce. Dodac wszytsko do sloniny, wraz z przyprawami. Podsmazyc. Zlozyc do sloika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak