Sposób przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. Mięso umyć i osuszyć, pozostałe składniki wymieszać. W powstałej marynacie obtoczyć polędwiczkę, starając się aby była pokryta możliwie najgrubszą warstwą masy. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, piec 20-25 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    świetnie wygląda, muszę sprawdzić jak smakuje:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm pyszne!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super sie prezentuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !