Sposób przygotowania

Zdejmij z parówek folię. Pokrój je na kawałki długości 3-4 centymetrów. Olej do smażenia rozgrzej na patelni. W niedużej miseczce rozbij jajka, dobrze je rozmieszaj razem z solą i pieprzem. Parówki najpierw zanurz w jajku, potem posyp bułką tartą. Smaż na głebokim tłuszczu około 5-10 minut.
Podawaj z keczupem lub majonezem i świeżym pieczywem.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    perla

    Ciekawe potraktowanie parówki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    proste i smaczne;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !