Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska na ciepło

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska
cebula biała 1
masło 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska na ciepło

Cebulę kroimy w kostkę , kapustę szatkujemy , płuczemy na sitku wodą a potem przegotowaną chłodna wodą . W niewielkim garnku roztapiamy masełko , do masełka dodajemy kapustę , podgrzewamy ją z 5 minut, ściągamy z ognia , doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 23.02.2013 16:29
pyszne
iza15 11.05.2011 23:45
bardzo zdrowa i smaczna
MAR3STA 26.01.2011 22:03
najbardziej lubię pekińską;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak