Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę , kapustę szatkujemy , płuczemy na sitku wodą a potem przegotowaną chłodna wodą . W niewielkim garnku roztapiamy masełko , do masełka dodajemy kapustę , podgrzewamy ją z 5 minut, ściągamy z ognia , doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    najbardziej lubię pekińską;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    bardzo zdrowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !