Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu z rzodkiewki i rzepy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 2 sztuki
koperek
śmietana 18 proc 200 ml
pieprz
sól
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu z rzodkiewki i rzepy

rzepe obieramy i cuieramy na grubym tarelku, rodzkiewke myjemy i ucieramy równiez na tarelku albo kroimy w bardzo cienkie półplasterki, koperek drobno siekamy. Warzywa mieszamy ze śmietana i doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Ta surówka jest rewelacyjna!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 24.01.2013 08:18
ostre smaki, to lubię
Justyna37 18.02.2012 12:34
smaczna
kamyk 25.12.2011 21:28
super
Kropka157 10.07.2011 12:27
pyszne i zdrowe
pioge7 30.11.2010 16:02
super
Anna169Hosz 24.11.2010 10:22
Uwielbiam surówki z rzepy- jestem za.
mala2021 22.11.2010 09:32
zdrowa i smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak