Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warstwowa z tuńczykiem i buraczkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 4 sztuki
groszek konserwowy 1 puszka
buraczki konserwowe 2 sztuki (duże)
jabłka 4 sztuki
jajko 4 sztuki
majonez 1 słoiczek
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
ser żółty 20 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warstwowa z tuńczykiem i buraczkami

Układami warstwami:tuńczyk, pokroić w kostkę cebule, majonez,groszek konserwowy, majonez, buraczki w occie – zetrzeć na tarce, majonez, jabłka pokroić w kostkę, majonez, jajka, pieprz, sól, majonez, ser żółty – zetrzeć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak