Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
włoszczyzna suszona garść
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) 2
pietruszka natka
kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżanka

Zagotować wodę, wrzucić kostki rosołowe, następnie wrzucić włoszczyznę i ryż(wysypany z torebki).Gotować aż ryż będzie ugotowany, wrzucić natkę pietruszki i doprawić jeśli trzeba.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 17.11.2010 11:26
mniam, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak