Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy na mniejsze, dowolne kawałki. Następnie obtaczamy ją w gomasio (proporcja sezamu do soli powinno być w tym wypadku większa, aby nie narazić wątróbki na kontakt z duża ilością soli), potem w mące wymieszanej z pieprzem ziołowym i wrzucamy na rozgrzany smalec. Smażymy na dużym ogniu z dwóch stron. Następnie dodajemy cebulę, przykrywamy i dusimy już na mniejszym ogniu do momentu, gdy cebula będzie gotowa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wysmienita!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak to jeszcze nie robiłam wątróbki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !