Sposób przygotowania

Brzoskwinie ok. ½ puszki pokroić w kostkę. Masło utrzeć z cukrem i żółtkami następnie dodać proszek oraz mąkę na końcu dodać delikatnie ubitą pianę z białek i skórkę pomarańczową. Powstałą masę przełożyć do natłuszczonej formy na wierzchu ułożyć kawałki owoców. Upiec na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    faktycznie łatwy
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !