Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka podzielić na kotlety a następnie obtoczyć je w zupie z proszku. Odstawić w chłodne miejsce na ok. 2 godzinki. Po upływie tego czasy przełożyć piersi do naczynia żaroodpornego i zlać śmietaną. Piec ok. 30-40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do przepisu: kurczak okazał się jak dla mnie za suchy więc drugi raz zrobiłam z karkówką (jest na zdjęciu) co tu dużo mówić rozpływała się w ustach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !