Sposób przygotowania

buraczki obrac i pokroić w paseczki. Gotowac 15 min w bulionie. Ziemniaki pokroić w kostkę dodoac do buraczków gotowac wszystko razem az zmięknie. Następeni dodac ugotowaną fasolę i pokrojonaw kostkę kiełbasę doprawić do smaku i dodac rozgnieciony drobno czonek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mnioam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mnioam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mnioam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !