Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki ful wypas

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 4 szt.
sól, pieprz do smaku
salami plastry
ser plastry
cebula czerwona 1 szt.
kapusta czerwona do posypania
sos
majonez 3 łyż.
ketchup 3 łyż.
bazylia po 1/2 łyż.
oregano po 1/2 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki ful wypas

Kajzerki dzielimy na połówki i smarujemy masłem. Sos: Wszystkie składniki sosu dokładnie ze sobą mieszamy i rozsmarowujemy na bułki. Na sos układamy plastry salami, piórka cebuli, posypujemy solą i pieprzem. Na wierzch układamy plastry sera. Wszystko posypujemy drobno posiekaną kapustą. Zapiekamy do momentu rozpuszczenia się sera.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.11.2010 17:37
Lubię swojskie zapiekanki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak