Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki w grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 15 sztuk
cebula biała 2 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku
natka pietruszki do smaku
ser gouda 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki w grilla

Pieczarki myjemy. Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej na złoty kolor pokrojoną drobno cebulę. Dodajemy pokrojone drobno nóżki z pieczarek. Dodajemy przyprawy i pietruszkę, chwilę dusimy. Farszem wypełniamy kapelusze i posypujemy startym serem. Pieczarki układamy na aluminiowej tacce i owijamy folią aluminiową. Układamy na grillu na ok. 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 15.11.2010 14:07
fajnie się prezentują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak