Sposób przygotowania

maliny zalewamy wodą i odtsawiamy na 12 godzin, następnie przecedzamy przez gęste sito albo gaze, wsypujemy cukier i gotujemy przez 15 minut, gorący sok przelewamy do buteleczek i zakręcamy, pasteryzujemy jeszcze 3 minuty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Dobry na przeziębienie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    czasami tez taki robie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie mieć taki zaprawiony na zimę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !