Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

blok czekoladowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 0,5 szt
cukier 1 szklanka
kakao 3 łyżki
woda 1,2 szklanki
herbatniki 3 opakowania
mleko w proszku 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: blok czekoladowy

margarynę cukier wode i kakao zagotowac az cukier sie rozpusci i odstawic do wystygniecia do przestudzonej masy dodac mleko w proszku i pokruszone herbatniki,dokładnie wymieszac wlac do foremki o odstawic do lodówki na 2 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak