Sposób przygotowania

Do serka mascarpone dodajemy cukier waniliowy, aromat i mieszamy. Następnie wsypujemy ryż i ponownie dokładnie mieszamy.Biszkopty kruszymy drobno. Z masy serowo-ryżowej formujemy kuleczki i obtaczamy w biszkoptach. Wstawiamy na ok 8 godzin do lodówki. Z przepisu wychodzi ok 30 kulek.
Najlepiej zjeść od razu po wyjęciu z lodówki ponieważ im dłużej leżą (w ciepłym miejscu) robią się miękkie :(

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    a jaki smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają, aż chce się zjeść :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    proste i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajne kuleczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Ciekawy przepis... Wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Taki okrąglutki deserek, fajne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawe kulki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !