Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
szynka wiśniowa 10 dag
sól do smaku do smaku
pieczarki 5 sztuk
cebula biała 1 sztuka
szczypiorek usiekany do smaku
ser gouda 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z dodatkami

Wcześniej podsmażamy pieczarki drobno pokrojone i umyte dodajemy do nich szynkę i smażymy. Kroimy cienko ser, cebule na drobna kosteczkę. Dodajemy na patelnie rozbijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy i gotowe, na samym końcu posypujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak