Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną uprażyć na patelni, dolać wodę. Na drugiej patelni podsmażyć bekon pokrojony w cienkie paseczki. Dodać posiekaną w kostkę cebulę. Smażyć razem około 10 minut. Potem posypać kaszę bekonem z cebula.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie sycace potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !