Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zacierka tarta lub siekana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 30 DAG
jajko 2 SZT.
woda 3 LYZKI
sól DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: zacierka tarta lub siekana

Przygotowujemy zacierkę.Posiekać lub zetrzeć na tarce. włożyć do wrzącej wody,osolonej odcedzić. Podawać do zupy fasolowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 12.08.2011 14:02
super
sundaytn 14.05.2011 00:29
super
eewelina 01.02.2011 00:11
Myślę, że do róznych zup sie nadaje.
adam1f 19.01.2011 23:50
dawno tego już nie jadłem
Babciagramolka 03.12.2010 09:31
Zaciereczka nigdy nie jest zła- wspomnienie mojego dzieciństwa
Pati8 01.12.2010 14:38
nawet łatwe i szybkie
Marzena34 01.12.2010 10:10
łatwe i proste,dzieki
buksiak12 31.08.2010 14:41
fajny przepis
buksiak12 31.08.2010 14:41
fajny przepis
Dorota71 31.08.2010 14:03
super
Emilia22 31.08.2010 12:51
ciekawy przepis
brzoskwinka 11.08.2010 13:23
tylko ten przepis taki ogolnikowy...
Tomcio1 20.06.2010 11:48
puszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak