Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w kostkę, wkroić 3 ząbki czosnku i podsmażyć w garnku na 3 łyżkach oliwy z oliwek, do momentu aż się zeszkli. Dodajemy brokuły i szpinak. Zalewamy wodą. Dodajemy kostki bulionowe warzywne. Przykryć pokrywką i gotować 20 minut. Zmiksować, przyprawić do smaku i gotować przez 10 minut. Podawać z grzankami czosnkowo-imbirowymi i kleksem śmietany lub jogurtu naturalnego. Smacznego ;)

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    TEŻ SMACZNY
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    to jest dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !