Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w kostkę, wkroić 3 ząbki czosnku i podsmażyć w garnku na 3 łyżkach oliwy z oliwek, do momentu aż się zeszkli. Dodajemy ziemniaki, kalafior, cukinię i szpinak. Zalać wodą. Dodać kostki bulionowe warzywne. Przykryć pokrywką i gotować 20 minut. Zmiksować, przyprawić do smaku i gotować przez 10 minut. Podawać z grzankami czosnkowo-imbirowymi i kleksem śmietany lub jogurtu naturalnego i startym serem żółtym. Przyozdobić listkami świeżego szpinaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe,,
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    SMACZNY
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    bardzo dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pysznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam takie zupy cukiniowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !