Sposób przygotowania

bagietkę przecinamy wzdłuż, a każdą połówkę kroimy na 3 części. Na każdy kawałek kładziemy 2 plasterki wędliny i posypujemy startym serem. Zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Można ozdobić keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    REWELACJA
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    REWELACJA
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    też lubię takie zapiekanki
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Domowe zapiekaneczki :) mniam :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    dobra
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pycha zapiekanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha,ten rozpływający się ser jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubię takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Szybko i pysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dawno nie jadłam zapiekanek są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !