Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki smażone z cebulą i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2
cebula 1
czosnek 2 ząbki
olej do smażenia 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki smażone z cebulą i czosnkiem

Olej rozgrzej na patelni. Cebulę i czosnek posiekaj drobno. Parówki pokrój na cienkie plasterki. Pierw zesmaż cebulę z czosnkiem, potem dorzuć parówki. Smaż około 10 minut. Smażone parówki najlepiej smakują ze świeżą, [posmarowaną masłem bułeczką.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 21.11.2011 00:08
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak