Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w kostkę. Podsmażyć cebulkę w garnku na 3 łyżkach oliwy z oliwek, do momentu kiedy się zeszkli. Umytą cukinię należy pokroić w grube plastry. Dołożyć do garnka, zalać wodą, dodać kostkę bulionu warzywnego. Dodać szczyptę majeranku i suszony koperek. Przykryć pokrywką i gotować 20 minut. Zmiksować, przyprawić do smaku i gotować przez 10 minut. Podawać z „kleksem” śmietany, kropelką oliwy z oliwek i kroplą octu balsamicznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    fantastyczny ma kolor :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    to fakt, fajnie wygląda i pewnie też nieźle smakuje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    EwelinaKR

    Dziś wypróbuję
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    SMACZNA
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    wygląda na bardzo smaczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    Z czym albo do czego podajesz ten sos ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    To jest zupa :) Można podać z grzankami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !