Sposób przygotowania

Truskawki umyć i osuszyć, duże przekroić na połówki, banana obrać i pokroić na plasterki. Galaretkę truskawkową rozpuścić w szklance gorącej wody i ostudzić. Śmietany ubić i dodać stopniowo galaretkę i owoce, wymieszać. Tortownicę wyłożyć folią spożywczą, położyć biszkopty i wlać masę schłodzić.

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/69117/sernik-na-zimno.html a to przepis z I etapem wykonywania tego ciasta - bardzo pomysłowe zagranie aby zbijac po 40 lub nawet 60 punktów (w przypadku zupy gulaszowej, tego samego sosu i gulasz) z 1 przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !