Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy dość cienko. Solimy, posypujemy pieprzem i majerankiem, rozmarynem wewnątrz, bo łatwo się przypala. Na kotlecie rozkładamy plaster sera, na to szynkę i zwijamy ciasno w roladki. Patelnię grillową mocno rozgrzewamy i smarujemy cienko olejem. Kładziemy roladki złączeniem na dół i zmniejszamy gaz na mały. Smażymy roladki po kilka minut z każdej strony ( ja smażyłam na czterech \"boczkach\") , na koniec przykrywamy na chwilę pokrywką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    a na czym grilujesz?na patelni czy na grillu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Na patelni
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !