Sposób przygotowania

Filety rybne smażymy na patelni z panierce z bułki tartej. Resztę składników (oprócz filetów i bułki tartej) łączymy w rondelku dokładnie mieszając. Taką zalewę zagotowujemy i zalewamy nią rybę.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie ważne jak przyrządzona uwielbiam rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Do wypróbowania !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita wersja ryby :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !