Sposób przygotowania

Natkę posiekać. Jabłko pokroić w kostkę. Cebulkę pokroić w plasterki. Razem z jabłkiem podsmażyć na maśle. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem,dodać połowę natki. Mięso, każdy plaster przeciąć takżeby powstała kieszeń. Do kieszeni włożyć farsz i spiąć wykałaczkami, podsmażyć kotlety na oleju. Następnie zalać mięsopołową szklani wody i dusić pod przykryciem do miękości.Posypać resztą natki.

Groszekzalać 100ml wody, gotować ok. 20 minut, w połowie gotowania dać ser i łyżkę masła. Doprawić solą, pieprzem , podawać do kotletów

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Świetne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Farsz zapowiada się smakowicie, a wyglądają ślicznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolejny smaczny pomysł na mięsko..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !