Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

OCET CEBULOWY

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ŚREDNIA CEBUL 1 SZTUKA
Liść laurowy suszony Prymat
ocet winny

Przepis i sposób przygotowania na: OCET CEBULOWY

CEBULĘ ZETRZEĆ NA TARCE O MAŁYCH OCZKACH. PRZEŁOŻYĆ DO CZYSTEGO SŁOIKA, DODAĆ LISTEK LAUROWY I ZALAĆ MOCNYM OCTEM WINNYM.SZCZELNIE ZAMKNĄĆ I WSTAWIĆ NA 5 DNI DO LODÓWKI. NASTĘPNIE PRZECEDZIĆ, PRZEFILTROWAĆ I PRZELAĆ DO BUTELEK.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 09.10.2011 11:28
super
marchewka 28.03.2011 23:26
hmmm... może warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak