Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLĘDWICA NA MAŚLE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 1 szt
masło do smażenia
bazylia
pieprz
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: POLĘDWICA NA MAŚLE

Polędwiczkę pokroić w poprzek na kawałki grubości 3-4 cm, delikatnie posypać pieprzem i odrobina ziół,następnie obtaczamy w mące.Smażymy na rozgrzanym maśle po 3 minuty z każdej strony, na dużym ogniu, tak usmażona będzie miękka i rumiana, a w środku czerwone oczko

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 04.12.2011 13:56
super
ziutula
ziutula 03.06.2011 07:33
pyszne jedzonko.....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak