Sposób przygotowania

Ugotować makaron. Brokuły obgotować w solonej wodzie. Szpinak mrożony lub świeży przygotować na patelni lub w rondlu przyrządzić z czosnkiem, serkiem topionym, solą i pieprzem. Cebulkę i pieczarki przysmażyć na oliwie z oliwek. Część makaronu umieścić w naczyniu żaroodpornym, na to położyć brokuły i pieczarki z cebulką. Całość przykryć resztą makaronu. Następnie rozłożyć równomiernie szpinak i przykryć go kołderką ze startego sera żółtego.
Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 170-200 stopni, najpierw dół, potem górę i dół.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pychotka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    SUPER!!!!!!!!!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    BARDZO FAJNA , NA DODATEK Z MOIMI ULUBIONYMI WARZYWAMI
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    dobra potrawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    choć nie lubię brokuł to chciała bym spróbowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    pyszne danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie z makaronem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !