Sposób przygotowania

Budyń waniliowy wsypać do pół szklanki mleka i dokładnie wymieszać.Ok1,5szklanki mleka zagotować (trochę mniej niż jak na opakowaniu)i do gotującego powoli wlewać budyń.Mieszać by nie było grudek. Pół kostki masła zmiksować i powoli wlewać trochę ostudzony budyń(jeżeli był bez cukru-dodać cukier puder lub waniliowy).Masą posmarować biszkopt,przełożyć drugim i wstawić do lodówki.
Tak samo zagotować budyń toffi-dodając do niego drugą połówkę masła,miksować.Przełożyć biszkopt,na to 3 płat ciasta. Polewę wstawić na 5min do gorącej wody i wylać na ciasto.Posypać orzechami i płatkami.Wstawić do lodówki na godzinkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kupuję to
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam smaczny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !