Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z jogurtem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mała główka czerwonej kapusty
jogurt naturalny
cebula
jabłko
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z jogurtem

Kapustę poszatkować,osolić i odstawić by zmiękła. Odcisnąć,dodać starte jabłko i cebulę.Doprawić solą,pieprzem i kwaskiem cytrynowym.Dodać 2 łyżki jogurtu i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 17.01.2013 14:15
uwielbiamm taką;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak