Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka opłukać,pokroić na dość spore kawałki i lekko rozbić.Doprawić mięso przyprawami.Podsmażone wcześniej pieczarki i ser układać na filetach,zawijać,obtaczać w mące,jajku i bułce tartej.Jeśli ktoś lubi grubą panierke czynność wykonuje dwukrotnie:) Smażymy na głębokim tłuszczu na małym ogniu do uzyskania złotego koloru:) Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ja właśnie jak robię coś w panierce,to też dwukrotnie,szczególnie przy kabaczku dzięki czemu panierka się trzyma i jest bardziej chrupiaca...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię pieczarki i kurczaka, dla mnie pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie przyrządzone mięsko - uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    pyszny sposób na kuerczaczka :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajne i pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    pyszne nadzianki ;p
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !